Kita ngati-ati banget saben produk, saben langkah prosedur, supaya kabeh produk dikirim kanthi kualitas apik.

Produsen 100%

Pabrik kita adhedhasar ing Guangzhou, China. Kita nindakake kabeh ing atap dhewe kanggo mesthekake kualitase dijamin.

Kontrol Kualitas ing omah

* Mlebu karo standar kontrol kualitas lan nindakake kanthi ketat
* Saka IQC (kontrol kualitas mlebu), IPQC (kontrol kualitas ing proses), FQC (kontrol kualitas pungkasan) lan QQC (kontrol kualitas metu), kita kudu mriksa luwih saka 10 kali

Kapasitas saben dina sing dhuwur, nalika pengiriman wektu

Kanthi akeh mesin otomatis lan luwih saka 10 lini produksi, kita bakal priksa manawa kabeh produksi bakal dikirim tepat waktu.

Layanan mandheg ing omah

Desain grafis, solusi kemasan, sampling, produksi, pengiriman, layanan purna jual.