Pabrik Grosir Grosir Permen Natal

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Pabrik Grosir Grosir Permen Natal
  • Barang Ora: HMC002
  • MOQ: 5000 pcs
  • Ukuran: Bisa disesuaikan
  • Bahan: Multiple material bisa dipilih
  • Wektu Pangiriman: 15-30 dina
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1

    Ref Data Teknis
    Pilihan Materi Kertas Seni C2S Kertas Seni C1S Kardus Grey Kertas Khusus Bergelombang CCNB
     

     

     

     

    128gsm 170gsm 600-1000gsm 120gsm B3 / B9 W9 250gsm
    157gsm 210gsm 1200gsm 157gsm A3 / A9 (AE) 300gsm
    190gsm 250gsm 1400gsm 182gm C3 / C9 350gsm
    210gsm 300gsm 1800gsm 250gsm F-Suling 500gsm
    Nyithak Warna Werna pantone (PMS) utawa proses 4 warna (CMYK) umume
    Ukuran / Ukuran Dawa * Jembar * Dhuwur (cm) / Miturut syarat tartamtu para pelanggan
    Asor Ing sangisoré 14%, nglindhungi produk saka lembab
    Aksesoris Kothak Baki PVC utawa PET, EVA, spons, Beludru, sisipan Kardus utawa Flocking.
    Format Kriya Format AI / PDF / CDR kanggo Desain Khusus
    Sample Lead Time  3-7 dina kanggo sampling, banjur dikirim nganggo Express menyang lawang sampeyan
     Produksi massal kanggo 3 000 pcs: 15 dina

    kanggo 5 000 pcs: 22 dina

    kanggo 10 000 pcs: 25 dina

    kanggo 30 000 pcs: 30 dina miturut Jadwal Produksi Pabrik.

    Cara Pengiriman dening Express (DHL / UPS / TNT / FedEx / EMS), liwat Air, Laut ...
    Rampung Lumahing Pilihan: Glossy / Matte Lamination, Vanishing, Aqueous Coating, Flocking, Gold / Silver hot stamping (foil), Debossed / Embossing, Texture, Spot UV ditampilake kaya ing ngisor iki ...

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita